Bet365 Mobile

  • Съвместимо с iOS, Android, Blackberry, Windows Phone и други
  • Bet365 е компания от Великобритания с повече от 20 милиона клиенти от над 200 страни
  • Избрано за най-добро мобилно приложение на годината за последните пет години
  • Преки предавания на 70 000 спортни събития всяка година от мобилното приложение

 

Основана през 2000 г., Bet365 бързо се превърна в един от най-големите хазартни сайтове в света. Освен с водещ сайт, букмейкърът разполага и с едно от на-модерните приложения и версии за мобилни устройства. Те ви позволяват да залагате както преди, така и след началото на спортните събития, както и да гледате пряко предаване в реално време за голяма част от тях. В допълнение, играчите могат да използват казиното на сайта.

 

Функции

 

Bet365 Mobile има няколко изключителни функции, които няма да можете да намерите на много други места. Една от най-новите и иновативни функции е възможността да добавяте и премахвате селекции от вече направените залози. По този начин, ако сте направили, например, акумулаторен залог и повечето от селекциите ви са излезли, но някоя от оставащите ви притеснява, можете да я премахнете от фиша си. Това е функция, която все още я няма никъде другаде.

 

Единственото нещо, което липсваше преди години в мобилната версия в сравнение с десктоп версията, бе възможността за гледане на директни предавания в реално време, но вече лайв стриймингът е наличен в апликациите за Android и iOS устройства, така че ще можете да гледате повече от 70 000 преки предавания на спортни събития всяка година. Сред тях са и двубоите от много топ първенства в европейския футбол, включително Серия А, Ла Лига и Бундеслигата.

 

Изглед

 

Приложението и мобилната версия на Bet365 имат идентичен облик със десктоп версията и изглеждат отлично на малкия екран. Оформлението е добре организирано и без никакви излишни неща, така че придвижването из различните функции и пазари да бъде максимално достъпно. Цветовата схема от зелено, жълто и сиво не уморява окото и прави браузването из Bet365 Mobile още по-приятно. Когато влезете в приложението, ще бъдете посрещнати от списък на събитията от залозите на живо, както и най-интересните събития, които предстоят да започнат.

 

Сваляне

 

За съжаление, приложението на Bet365 не е налично в маркета на Android операционната система, тъй като те имат забрани за хазартни приложения. Поради тази причина, имате само един вариант за изтегляне на приложението и той е да влезете от браузъра си в сайта на букмейкъра, където в долната част на страницата ще откриете линк за сваляне. Разбира се, другият вариант е въобще да не сваляте приложението, а да използвате мобилната версия, която се отваря автоматично, когато влезете в Bet365.com от мобилно устройство. Единственият й минус е, че през мобилната версия не можете да гледате лайв стриймингите.

 

При iOS, такова ограничение няма и можете да свалите приложението по същия начин, по който сваляте и всички останали приложения – като влезете в App Store и въведете в търсачката името на букмейкъра. За разлика от Android, Apple нямат политика за блокиране на приложенията, предлагащи хазартни игри и услуги, в своя официален маркет.