betfair

Betfair българия спорт борса

Букмейкъра има лиценз да работи на територията на родината ни. От компания се славят с богата история, сигурност, надеждност и иновативно мислене. Betfair bg води своето начало от началото на 21 век. Нейн създател е Андрю Блек. Днес този букмейкър е един от най-популярните и използвани в световен мащаб. Спортната борса, която се предлага в сайта им е най-голямата в света, масивността на спортната секция е също толкова голяма. Бетфеър са известни с това, че предоставят разнообразни промо оферти и бонуси. Те са един от лидерите в тази насока. Мястото, където може да се изявите като букмейкър се нарича Спортна борса. Там вие залагате срещу други играчи. Букмейкъра представлява място за игра на над 1,7 милиона играча в световен мащаб. Базата на компанията се намира в Хамърсмит, Великобритания. Тя има 13 офиси в света, в които работят около 2000 човека. Бетфеър подпомага конните надбягвания във Великобритания като инвестира около 40 милиона паунда за пет години. През 2015 г. на Спортната борса са се разиграли около 55 млрд. паунда, а за този период печалбата на букито надхвърля 476 млн. паунда. Бетфеър има реномето на утвърдена компания, която води класациите за услуги, които имат общо със онлайн залозите. Въведените нови неща в сайта бе са малко. Една от тях е Спортната борса, която е стартирана през 2001 г. А още през 2009 г. от Бетфеър разполагаха със специално приложение за iPhone. Нещо което част от другите подобни компании нямат и до днес. Друга въведена иновация е “Кеш аут” функцията. В сайта на Бетфеър тя присъства още от 2011 г. След това много световноизвестни букмейкъри побързаха да внедрят тази функция в сайтовете си. Друго нововъведение е ” Price Rush”. Това е функция, която прекарва коефициентите през Спортната борса и така ги увеличава. В сайта на Бетфеър доминира жълтия цвят, а той е много удобен и стилен. Главното меню осигурява достъп до важните функции в сайта – “Price rush”, всичките спортове, “Кеш аут” и бонусите. Сайта има и изцяло българска версия, което е изключително удобно за родните клиенти. Той поддържа и още десет езика.

Как се прави регистрация в Бетфеър бг?
Със своя опит от компанията са направили откриването на нова сметка лесно и бързо. От вас се иска да напишете даннит си като име, тел. за контакт, адрес, валиден имейл. Следващата стъпка е измислянето на сигурна парола, валутата с която ще боравите и ЕГН. Това се изисква от букито за валидиране на регистрацията ви.

Съветваме ви да попълвате внимателно и коректно формата за регистрация в Betfair на български, защото в противен случай не бихте могли да си изтеглите бъдещите печалби.
Ето и стъпките за регистрация в сайта на Betfair:
Влезте в сайта на Betfair борса директно от този линк;
От менюто горе вдясно избирате бутон „Отвори сметка”;
Ще Ви пренасочат към нов прозорец, в който да въведете данните си, за да можете легално и без никакви възпрепятствия да можете да играете и съответно да получавате печалбите си.
Попълнете всички полета много внимателно, след което проверете дали инфорамцията е достоверна;
След като завършите регистрацията си, остава единствено да направите депозит, за да можете да се насладите на спортния раздел и борсата на Betfair.

Раздела Спорт на компанията има много линкове към най-важните събития за деня. Букмейкъра дава шанс да заложите на над 30 вида различни спортове. Имате възможност да играете на футболен акумулатор. На видно място се намират, играещи се в момента събития, а вие може да заложите на тях. Под тази секция са поставени най-силните 5 първенства в Европа. Възможните залози за събитията са представено по стилен начин, който е придобит през годините.

И тук като при останалите букейкъри можете да играете на под и над голове, краен резултат, точен резултат, голмайстори, хендикап, корнери, картони и редица други интересни и, даващи ви шанс да спечелите залози.

Спортния раздел на Бетфеър българия
Тук има 4 главни менюта:
1. Менюто, което се намира в горния десен ъгъл – то се използва за влизане в сметката ви и за откриване на нова такава. Ще обърнем специално внимание на бутона Забравена парола. Тя е много важна опция, когато забравите своята парола за влизане в сайта. Новата парола ще ви бъде изпратена на посочения при регистрацията ви имейл. Всичко това се случважв няколко лесни и бързи стъпки. Там се намира и падащо меню, от което да смените езика си на сайта. Като споменахме по-нагоре в ревюто сайта разполага и с превод на български. Това ще помогне на българскитр играчи по-лесно да разберат материята на залагането. И да схванат структурата и опциите в страницата.

2. Менюто със спортовете е разположено хоризонтално.
То е основно в черен цвят. Съдържа най-комерсиалните спортни залози. От падащото меню се показват всички видове спорт. Над 30 спорта намират място в сайта на Бетфеър. Може да залагате за техните лиги и купи. Бонусите, както и функциите Price Rush и Cash Out намират своето място в хоризонталното основно меню.

3. В дясно се намира вертикално меню. Тук място заемат популярните първенства, шампионати и купи, които играят днес или са често залагани през последните няколко дни. Менюто, носещо името Бързи линкове ви помага за по-лесната ориентация във възможните залози за даден спорт. В тази секция на сайта има детайлно инфо за предлаганите двубои, които ще се изиграят и са избрани от екипа на букито.

4. Менюто, намиращо се в дясната част на уеб страницата
Тук се намира секцията Специални оферти. В нея се намират най-добрите оферти в момента за събитията, които предстоят. Всичко това е видимо, само когато сте на главната страница на раздела Спорт. А в случай, че сте влезли в някое първенство или мач, на негово място ще бъде прозорец с името Футболен акумуматор. Той ви дава възможността да избирате различни величини за коефициентите. Вие можете така да го настройте, че да виждате само двубои под определения от вас коефициент. При вариант при който показаните мачове не ви удовлетворяват, тогава от бутона Завърти селекциите можете да се преместите към други предложени срещи. Те пак са с коефициенти, които са избрани от вас през филтъра на Акумулатора. Плюс всичко това се предлага и статистика за всички събития – моментна форма, директни двубои, история и т.н. Отделно от това сайта предлага и статистически данни за самата среща. Друго нещо, което улеснява избора ви за даден мач е това, че голям процент от срещите имат пряко излъчване. Това допълнено със статистиката от мача ви осигурява голямо удобство и комфорт при избора на залог.

В категория „На живо” вие може да намерите събитията, играно в момента. А по време на самата игра, вие ще може да правите залози. За удобство и комфорт на птребителите от букито са ги подредили по спортове. Максимално бързо клинтите могат да достигнат до всеки отделен бутон в менюто. От екипа на Бетфеър се грижат и за страница със Спортни новини. Там освен новостите около топ първенстава, ще намерите и линкове към отделните мачове, за да може да заложите на вашия любим отбор. Споменахме вече в по-горните редове, че кеш аут опцията води своето начало от това буки. И изхождайки от този факт можете да сте абсолютно спокойни, че средствата, които трябва да ви бъдат върнати при затварянето на залога, ще бъдат изчислени абсолютно точно.

Друга иновация, която е въведена от Бетфеър е Price Rush. Тук става въпрос за автоматично повишенив на някои от коефициентите посредством спортната борса. Тя открива най-високата възможна цена на някой от стотиците хиляди свои клиенти и ще ви я предложи като вариант за залог. “Price Rush” се предлага само като залог на едно събитие и не може да бъде използвана в комбинация с други събития.

betfair