Арбитражни залози

Ако има някой сигурен залог на сто процента, това са арбитражните залози. С тяхна помощ може винаги да генерирате печалби. Тук не се нуждаете от познания за играчите или отборите. Забравете за статистиките и анализите, които четете преди да заложите. Арбитраж ще рече – търговски технически способ. Тук се взима впредвид разликите в цената на пазара. В този случай ролята на цена се играе от коефициентите. Целта е да има нулев риск, а печалбата да е сто процента сигурна. Във финансовите пазари това е дългогодишен трик. Но лошото тук е, че, за да се възползвате от арбитражните залози трябва да имате опит в спортните залози. И ние не ви препоръчваме да се възползвате от тях, ако нямате опит. Ползвайте тази стратегия за залог на спортни събития, ако знаете какво правите.

Същност на спортните арбитражни залози
Случая, в който заложите на всички възможни събития на даден мач се нарича арбитражен залог. Вашата печалба е сигурна, а изхода от мача е без значение за вас.

Начин на действие на арбитражните залози
Ако поставите залог на всички изходи за даден тенис мач, например, при една букмейкърска къща, това ще ви гарантира загуба на пари. Тук врътката е да ползвате различни букита и да намерите най-изгодните коеф. Това е възможно да ви гарантира стопроцентова печалба. Спортове като: баскетбол, хокей, ам. футбол, тенис и др. предлагат само две възможности за краен изход. А спорт като футбол има 3 възможни изхода, тук и равенството е опция. Ще разгледаме за пример тенис среща:
Роджър Федерер срещу Григор Димитров със залог от хиляда лева. От Бет365 предлагат коефициент от 1,36 за победа на Федерер. Залога ни е осемстотин и един лева и седемдесет и пет стотинки, а очаквана печалба е 1090,38 лв. От Спортингбет предлагат коефициент за Григор от 5,50. Залога ни е 198,25 лева, а генерираната печалба 1090,38 лева. От всичките залози и сметки може да заключим, че ще излезем на девет процента печалба или малко над деветдесет лева печалба.

С хиляда лева и точен залог може да изкарате малко над 90 лева. Тук не съществува риск за парите ви, защото покривате всички изходи. Печалбата се дължи на разликата в коефициентите. С арбитражния залог може да изкарате стабилни доходи без дори да имате представа кой от двамата играчи е по-класен и кой е в по-добра форма. При големите онлайн букита най-добрия коеф. – 1,36 за Федерер, а за Григор е 5.5. Математиката ни идва на помощ тук. С нейна помощ изчисляваме, че може да покрием всички изходи от двубоя и по този начин да излезем на печалба във всички случаи. С проста формула разбрахме, че трябва да заложим 801.75 лева на Федерер и 198.25 на Гришо. По този начин нашата печалба ще бъде еднаква във всички случаи.

Сравнение на коефициентите, за да бъде открит най-високия, които предлагат букитата е най-простото обяснение на арбитражните залози. Друго нещо, включено в този вид залози е изчисляването на това дали ще имате печалба или не.

Запознати ли са букитата с този трик?
Разбира се, че да. Но това не пречи на тяхната работа. А ако трябва да сме точни, те сами създават среда за тези залози. Както по-горе споменахме, ак заложите в едно буки на всички изходи, вашата печалба ще липсва. Единственото, което има значение за хазартните компании е колко пари ще спечелят. Те са диволни, при положение, че има балансиран размер на залозите. Това, че правите своя арбитражен залог при тях само ги радва. Букитата прибират между 2% и 8% от залога ви. Като знаем, че там се правят залози в размер на милиарди това е един добър процент. Друго, което трябва да кажем е, че този тип облог не е в противоречие с правилата на онлайн букмейкърите.

Възможностите за сигурен залог, кога се появяват те?
Ежедневно може да намерите стотици такива опции. За да започнете да ги различавате се нуждаете от практика. По-голяма част от тези залози предлагат печалба от два до пет процента печалба. Ако имаде ден, десет процентна печалба е идеално. Големи печалби от този вид залог се генерират при постоянство.

Какви средства може да се изкарат по този начин?
Всичко е много индивидуално, но, аконизходим от нашата практика може да се изкарат между един и пет хиляди лева на месец. Времето е много важен фактор за печалбата. Ако инведтирате пивече време в проучването на различните букита ще генерирате по-голяма печалба. Ако искате да изкарвате повече пари от това, ще е нужно да инвестирате по-голяма сума и да прекарвате повече време на компютъра за търсенето на п8дходящи арбитражи. Друга опция е да действате по тях на непълно работно време и отново е възможно да заработвате добри пари. Ако разполагате с малък капитал, постижима цел е между 5 000 и 10 000 лева годишна печалба.

От какъв начален капитал се нуждаем?
Според нашият опит за начало ще са ви необходими хиляда лева. Тази цифра е въпрос на множество спекулации, но според нашия екип тя е достатъчна. Разбира се, ако разполагате с повече финансови средства няма да е лошл да ги включите и тях. Разбира се, че, ако не ви се рискуват хиляда лв. не ви задължаваме да играете с толкова. Опцията за игра с по-малък капитал е налична, но и прчалбите ще са по-занижени. Има вариант при, който парите, с които разполате ще се удвоят или дори утроят. Как ще стане това? Разбира се, че благодарение на бонусите, предлагани от букитата.

Финални думи
Арбитражните залози са уникален начин за допълнителни доходи. При тях се изключват познаването на отборите и късмета, които са ви нужни при спортните залози. Всичко зависи от това колко време ще им отделите и с какъв капитал разполагате.