Sportingbet

Спортингбет линк от България?

Официалния сайт на Sportingbet е недостъпен за България , защото е ограничен от Държавната комисия по хазарта с решение от 11 юни 2013 година. Причина за забранения достъп е ,че букмейкъра приема залози от български играчи, без да притежава необходимия лиценз. Но от букмейкъра спортингбет веднага отреагираха и пусна нов алтернативен работещ сайт за достъп и регистрация. Чрез спортингбет линк, новият работещ линк вие ще имате достъп до оргиналния сайт на букмейкъра.

Как мога да вляза?

Достъп до Спортингбет може да получите само на официален работещ линк , който е предоставен от самата букмейкърска къща. Може да го получите от нашия линк. Това е единствения пък към реалния сайт и може да бъдете сигурни, че не сте попаднали на фалшив сайт , създаден с цел източване на лични данни. Препоръчваме ви да не използвате добавки към браузъри и прокси сървъри за достъп до Sportingbet поради същата причина. Спортингбет линк за достъп е единствената алтернатива за влизане в букмейкъра

За Sportingbet

Sportingbet е английска букмейкърска къща, собственост на GVC. Компанията е лицензирана в Малта. Сайтът приема клиенти от България и има българска версия. Букмейкърът предоставя огромен избор от събития за залог , както и богата програма за лайф залагане. Sportingbet е предпочитан от българските клиенти заради отличните бонуси, който предлага. Други предимства са обслужването и сайта , който са изцяло на български език и лесното депозиране и теглене на средства. Като голям недостатък може да отбележим занижените коефициенти за българската версия.

Бонуси

Sportingbet дава 50% бонус до 100 левa на всички нови играчи. За да получите бонуса , трябва да заложите 3 пъти стойността на депозита на коефициент по-голям от 1,50 в седем дневен срок. След получаването му е нужно да го превъртите още пет пъти в рамките на един месец. Този бонус не важи за депозити от Skrill или банкови трансфери.

sportingbet bg

Други промоции:

  • Акумулатор бонус:200 лева всяка седмица за комбинирани фишове на футболни и тенис срещи.

 

  • Мач на деня: Ако заложите на точен резултат за избрания мач на деня, ще получите 7 безплатни врътки в някоя от слот игрите на

 

  • Седмична застраховка:Това е програма за лоялни играчи, която дава възможност за натрупване на точки при всеки залог и евентуално възстановяване на част от сумата при отрицателен седмичен баланс.

 

  • Игра с прогнози:Състезание между играчите в Sportingbet със седмичен награден фoнд от 30 000 лева. В играта трябва да се познаят 8 от 12-тте предварително избрани мача.

 

  • Кеш аут:Популярната опция за затваряне на залог преди приключването на срещата. Чудесна възможност да се избегнат евентуални загуби.

 

Разплащания

Съществува опцията за отваряне на сметка в български левове. Депозирането става много бързо и лесно. Приемат се депозити от карти на повечето български банки. Също така може да депозирате чрез Skrill , Neteller и други популярни методи. Минималната сума е 10 лева и транзакцията се извършва веднага. Тегленията се извършват в срок между 2 и 6 дни.

Коефициенти

Коефициентите на Sportingbet са едни от най-високите в бранша, но това не се отнася за българския им сайт , където те са доста понижени. Това важи най-вече за големите футболни първенства. За по-малките лиги коефициентите са изравнени. Букмейкърът предоставя над 8000 възможности за залагане ежедневно. Сайтът покрива почти всички възможни първенства по света. За всеки мач се предлагат голям брой от различни опции за залог , като за най-атрактивните срещи, техния брой достига до 90. Спортингбет е чудесен за баскетболните фенове, тъй като основния фокус на компанията е върху американските спортове. Освен това букмейкърът е и спонсор на Евролигата.

Залози на живо

Изборът за залози на живо е огромен и във всяка част на денонощието потребителите имат възможност да залагат лайф.

Друг бонус е , че повечето срещи могат да бъдат наблюдавани на живо. Може да срещнете затруднение в зареждането на секцията Залози на живо. Като друг недостатък може да отбележим е че за да намерим точно желано събитие , трябва да прегледаме всички играещи се в момента. Това е доста досадно уикендите, когато се събират повече срещи.

Букмейкърът Спортингбет също така предлага и олекотена версия (без флаш), която ще ви улесни при по слаба връзка с интернет. Сайтът предлага и звуково уведомяване при всеки гол, но промяната на коефициентите на лайф събитията, става малко бавно.

Отдел обслужване на клиенти

Българските клиенти на компанията са максимално улеснени със раздел за помощ и ЧЗВ на родния ни език , където на практика може да получите информация за всеки възникнал проблем.

Формите за осъществяване на контакт със съпорта са няколко. Препоръчваме ви да използват, като най-бърз метод , електронната си поща. Има и Чат на живо , но той не винаги е достъпен , а и не е толкова бърз. Също така при спешен случай може да им се обадите . Съпорта е доста любезен и много отзивчив.

Уебсайт

Сайтът на Sportingbet е много добре подреден, с красива визия. Доста функционален е и играчите могат да намерят желания залог много бързо. В ляво ще намерите различните видове спорт, а от дясната страна са мачовете , които се играят в този момент. На ваше разположение е и бърза връзка към тиражите за уикенда и футболните срещи през деня, което ще ви улесни при избора на събитие.

Sportingbet предлага на своите потребители и много подробна база статистика (класирания, голмайстори и т.н.). Естествено ще намерите и информация за контузени и наказани играчи.

Мобилна платформа

Мобилното приложение на спортингбет е достъпно за сваляне в google play store. То е много лесно за използване , но е доста по опростено от пълната версия на сайта и липсват някой опции. Мобилната версия е достъпна в Apple store и Google play.